Συσκευές Βαρηκοΐας & Ενίσχυση Ακοής
Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο ηλεκτρονικό κέντρο για την Βαρηκοϊα. Όλες οι τεχνολογίες αιχμής αλλά και πληροφορίες για τα τελευταία Ακουστικά, αξεσουάρ και βοηθήματα ακοής θα τα βρείτε εδώ. Με πάνω απο 30 χρόνια εμπειρία η εταιρία " Θεοδώρου - Ακουστικά Βαρηκοίας " μπορεί να σταθεί δίπλα σας και μαζί με εσάς να επιλέξουμε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.
Siemens Ακουστικά Βαρηκοΐας Θεοδώρου - Πιστοποιήσεις
Siemens Ακουστικά Βαρηκοΐας Θεοδώρου - αξεσουάρ, βοηθήματα και τεχνολογίες ακοής από την Siemens
Siemens  Ακουστικά Βαρηκοΐας Θεοδώρου - αξεσουάρ, βοηθήματα και τεχνολογίες ακοής από την Siemens

Ακουστικά Βαρηκοϊας Θεοδώρου
Κέντρο Εφαρμογής & Υποστήριξης Ακοής
Σπύρου Μερκούρη 25
Περιοχή Χίλτον
Τ.Κ. 11 634
ΑΘΗΝΑ
Τηλ: +30 72.52.151
Καθημερινώς πλην Σαββάτου
09.00 - 14.00 | 17.00 - 20.00

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο Ιωάννης Θεοδώρου δραστηριοποείται στο χώρο των ακουστικών βαρηκοίας τα τελευταία 30 χρόνια. Η εταιρεία, στηριζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της αλλά και στη διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των στελεχών της στο χώρο της Βαρηκοϊας, παρέχει  όλα τα προιόντα της SIEMENS, προσαρμοσμένα στο δικό σας ακουολογικό πρόβλημα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε σε δικά μας εργαστήρια μία ολοκληρωμένη πρόταση, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη απόδοση και την άριστη εφαρμογή.

H εταιρία "ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ" παρακολουθεί απο κοντά όλες τις νέες εξελίξεις και τάσεις που αφορούν την τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοϊας μέσω συνεδρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στη Βαρηκοϊα και για το λόγο αυτό οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της εταιρίας μας και το καταρτισμένο προσωπικό , μπορεί να σας εγγυηθεί λύσεις που καλύπτουν μια ευρύτερη γκάμα βοηθημάτων ακοής, όπως αξεσουάρ, μπαταρίες, συσκευές, ανταλλακτικά για την Βαρηκοϊα.

Επιπλέον μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες διάγνωσης, εφαρμογής και υποστήριξης για τις ανάγκες σας.


View ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ in a larger map

Copyright 2009 Θεοδώρου Web Development & Web Design SEO