Συσκευές Βαρηκοΐας & Ενίσχυση Ακοής
Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο ηλεκτρονικό κέντρο για την Βαρηκοϊα. Όλες οι τεχνολογίες αιχμής αλλά και πληροφορίες για τα τελευταία Ακουστικά, αξεσουάρ και βοηθήματα ακοής θα τα βρείτε εδώ. Με πάνω απο 30 χρόνια εμπειρία η εταιρία " Θεοδώρου - Ακουστικά Βαρηκοίας " μπορεί να σταθεί δίπλα σας και μαζί με εσάς να επιλέξουμε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.
Siemens Ακουστικά Βαρηκοΐας Θεοδώρου - Πιστοποιήσεις
Siemens Ακουστικά Βαρηκοΐας Θεοδώρου - αξεσουάρ, βοηθήματα και τεχνολογίες ακοής από την Siemens
Siemens  Ακουστικά Βαρηκοΐας Θεοδώρου - αξεσουάρ, βοηθήματα και τεχνολογίες ακοής από την Siemens

Ακουστικά Βαρηκοϊας Θεοδώρου
Κέντρο Εφαρμογής & Υποστήριξης Ακοής
Σπύρου Μερκούρη 25
Περιοχή Χίλτον
Τ.Κ. 11 634
ΑΘΗΝΑ
Τηλ: +30 72.52.151
Καθημερινώς πλην Σαββάτου
09.00 - 14.00 | 17.00 - 20.00

SIEMENS ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

Η εταιρία "ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ" σας παρέχει μια ευρεία γκάμα ακουστικών και συσκευών ενίσχυσης ακοής από την κορυφαία εταιρία στο χώρο της τεχνολογίας SIEMENS. Με έμφαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και την λειτουργικότητα τα ακουστικά SIEMENS παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά σήμερα.

Ακουστικά SIEMENS

H SIEMENS οδηγεί τις εξελίξεις στην παραγωγή συσκευών βαρηκοϊας υψηλής ποιότητας, εδώ και 100 χρόνια. Καινοτομία, στιλ και εύκολη χρήση είναι στοιχεία που συνθέτουν τις τεχνολογίες της εταιρίας. Σήμερα η SIEMENS, έχει εξασφαλίσει μια σειρά απο πατέντες για την βελτιώση της ποιότητας, του ήχου και της εύκολης χρήσης για τον τελικό χρήστη. Μια παγκόσμια προσέγγιση για την ανάπτυξη τεχνολογιών για την βέλτιστη δυνατή ακοή έχει υιοθετηθεί απο την εταιρία η οποία με τις λύσεις της καλύπτει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. 

Eπιλέξτε τα ακουστικά βαρηκοίας που αρμόζουν στις ανάγκες σας:


 
       
 ΕΝΔΩΤΙΑΙΑ  ΟΠΙΣΘΩΤΙΑΙΑ  ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ LIFE
 ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ RIC


Copyright 2009 Θεοδώρου Web Development & Web Design SEO